TANÁCSADÁS OKTATÁS

A hatalmas kínálatból nem tudod eldönteni melyik márkát, terméket válaszd? Mivel kellene kiegészítened neszeszered tartalmát, hogy gyorsabban készülhess el reggel? Mi hiányzik? Mit lehetne másképp?

Az elmúlt években rengeteg márka termékét kipróbáltam, megismertem és folyamatosan figyelemmel kísérem az újdonságokat. Ez lehetővé teszi számomra, hogy a Te igényeidet tökéletesen kielégítő neszeszert állítsunk össze legyen szó egy teljesen új sminktáskáról vagy már a meglévő termékeid mellé választunk azokkal kompatibilis új termékeket.

A smink tanácsadást kiegészítettem egy reggeli smink rutin bemutatásával is. Ez egy körülbelül 10-15 perc alatt elkészíthető sminket takar, azokra a napokra amikor sietni kell, de fontos a megjelenés, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöd!

Egyéni sminkoktatás alkalmával átbeszélhetünk és gyakorolhatunk egy/vagy több témát (pl. alapozás, tusvonal) vagy elkészíthetünk egy adott sminket, amit szeretnél, de kipróbálhatunk valami teljesen újat, amire kíváncsi vagy.
Ez a sminktanfolyam teljes mértékben a Te igényeidre szabott.

  • Márka független smink termék tanácsadás + reggeli 15 perces smink rutin  (1,5 óra) 20 000 Ft
  • Egyéni sminktanácsadás (3 óra) 35 000 Ft,-
    “Hogyan sminkeljem magam”
    Hozd el a barátnődet így az oktatás 25 000 Ft,-/fő